2020
Dilemmaer mellem udsatte borgere og professionelle. Konference om MOVE-værktøj i arbejdet med unge med misbrugsproblemer. Socialstyrelsen. Team-arrangement, 70 deltagere.
Tværorganisatorisk og tværprofessionelt samarbejde: Dilemmaer og perspektivskift. Oplæg i regi af projekt under Den Europæiske Socialfond. Team-arrangement, 60 deltagere.
Arbejdet med socialt udsatte personer: Dilemmafyldt praksis. Oplæg for BL – Danmarks Almene Boliger. Team-arrangement.
Det dilemmafyldte møde mellem borger og system. Oplæg i Væksthuset for socialpsykiatri i Nordsjælland, Helsinge.
2019
2019
Det dilemmafyldte møde mellem borger og system. Keynote ved Konference for Dansk Socialrådgiverforening, Nyborg. 700 deltagere.
Udsatte klienters møde med velfærdsstaten: Dilemmaer i den organisatoriske praksis. Beskæftigelsestræf for KL’s Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg, Odense. 450 deltagere.
Cultural dimensions of disability in the Danish work-place. Keynote ved nordisk international konference i handikapforskning for Nordic Network on Disability Research, København. 400 deltagere.
Fagprofessionelles møde med udsatte klienter: Dilemmaer i den organisatoriske praksis. Keynote ved National Konference om Stofmisbrug, KABS Viden, Nyborg. 450 deltagere.
Når det synlige handicap bliver en elefant i rummet. Keynote ved National Handikapkonference for Socialstyrelsen og Center for Offentlig Kompetenceudvikling, Odense. 180 deltagere.
Dilemmaer i arbejdet med udsatte borgere – og de ledelsesmæssige konsekvenser. Center Nørrebro, Københavns kommunes Socialforvaltningen, København. 120 deltagere.
Når borgeren møder systemet. Temadag for Københavns Kommunes Center for Rusmiddelbehandling, København.
Fagprofessionelles møde med udsatte klienter: Dilemmaer i den organisatoriske praksis. Seminar for Embedsmandsudvalget i Kommunekontaktråd Hovedstaden, Schæfergården, Gentofte.
Fagprofessionelles møde med udsatte klienter: Dilemmaer i den organisatoriske praksis. Temadag for ledere, direktører og afdelingschefer på arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune, Frederiksberg. 50 deltagere.
Fagprofessionelles møde med udsatte klienter: Dilemmaer i den organisatoriske praksis. Oplæg ved Egmont, København.
Borgerens møde med velfærdsystemet. Oplæg for arbejdsmarkedsafdelingen i Holstebro Kommune, Holstebro. 175 deltagere.
Dilemmaer i arbejdet med de udsatte borgere – og de ledelsesmæssige konsekvenser. Københavns Kommunes socialpsykiatri, Hornbæk.
Tværorganisatorisk og tværprofessionelt samarbejde: Dilemmaer og perspektivskift. Oplæg i regi af projekt under Den Europæiske Socialfond, Valby.
Fagprofessionelles møde med udsatte borgere: Dilemmaer i den organisatoriske kontekst. Oplæg for ledende sygeplejersker i socialpsykiatrien, Slagelse. 120 deltagere.
Arbejdet med socialt udsatte personer: Dilemmafyldt praksis. Keynote ved Konference af Randers Kommunes Social og Arbejdsmarked, Randers. 200 deltagere.
Det dilemmafyldte møde mellem system og klient – særligt fokus på udsatte borgere. Oplæg på beskæftigelsestræf for Færøernes Landsdækkende Socialforvaltning. 150 deltagere.
Fagprofessionelles møde med udsatte klienter: Dilemmaer i den organisatoriske praksis. Konference på VID vitenskapelige høgskole, Oslo. 200 deltagere.
Dilemmaernes holdeplads: Mødet mellem borger og professionel. Oplæg for Københavns kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning, Brønshøj.
Vilkår for mødet mellem system og klient. Oplæg for Ungecentret under Jobcenter København, København.
Arbejdet med socialt udsatte personer: Dilemmafyldt praksis. Oplæg for Kristelig Forening for Unge Kvinders sociale arbejde, ’Reden’, København.
Hvilke normer og rationaler udfordrer mødet med borgeren i dag – og i særlig grad den såkaldt ressourcesvage borger? Kursus for medarbejdere i hørerehabilitering af Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Høreafdelingen, Vingsted.
Fagprofessionelles møde med udsatte borgere: Dilemmaer i den organisatoriske kontekst. Oplæg for Landsforeningen Arbejde Adler, Middelfart. 80 deltagere.
2018
Dilemmaer i mødet med udsatte klienter. Keynote ved Rehabiliteringsforum, Danmarks landsdækkende konference om mødet med udsatte borgere. 400 deltagere.
Vilkår for mødet mellem system og klient. Keynote ved personalekonference for medarbejderne på Center for Beskæftigelse, Sprog og Integration i Københavns kommune, København. 250 deltagere.
Tre grundrationaler i velfærdsarbejdet – og deres dilemmaer: Klient-system mødet. Temadag for Københavns kommunes Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse, København. 230 deltagere.
Dilemmaer i arbejdet med udsatte klienter? Keynote ved Sammenslutningen af Boformer for Hjemløse i Danmarks årsmøde, Nyborg Strand.
Magtrelationer i mødet mellem profesionelle og klienter i velfærdsstaten. Oplæg for Oslo Professionscenter, Oslo.
Fagprofessionelles møde med udsatte klienter: Dilemmaer i den organisatoriske praksis. Konference om sociale indsatser af VIVE, København.
Dilemmaer i arbejdet med socialt udsatte klienter? Oplæg for Skansegårdens Forsorgshjem, Hillerød.
Velfærdsprofessionernes dilemmafyldte praksis. Keynote ved konference om velfærdsprofessioner, DPU, AU, København.
Fagprofessionelles møde med udsatte klienter. Keynote ved konference om aktuel vejledningsforskning, DPU, AU, København.
Hvordan får vi bedre debat om velfærd? Oplæg ved Folkeuniversitetet, København.
Borgerens møde med velfærdssystemet. Keynote ved Ældre Sagen, København. 80 deltagere.
2017
Har nutidens stærke sundhedsfokus en bagside? Keynote ved Nordisk Sundhedskonference, Aalborg.
Modsætningsfyldte rationaler i offentlig velfærd: Hvad er rammerne for ledelse i dag? Keynote ved Metropols årlige ledelseskonference for offentlige ledere, København. 300 deltagere.
Snævert behandlingsfokus til borgere med komplekse problemstillinger: Dilemmaer i arbejdet. Keynote ved KLs hovedbestyrelsesmøde, Nyborg Strand.
Hvordan får vi en bedre forståelse af dilemmaer i arbejdet med socialt udsatte? Keynote ved Videns- og Specialrådgivnings-organisations årlige konference om specialiseret viden, Nyborg Strand.
Hvordan får vi bedre debat om velfærd? Oplæg ved socialretlig konference, Nyborg Strand. 150 deltagere.
Klassisk velfærdsstat og nutidens konkurrencestat: Det dilemmafyldte velfærdsarbejde. Oplæg for Livsværk, Nyborg Strand.
Mangler debatten om socialt udsatte en etisk synsvinkel? Oplæg til stormøde for Rådet for Socialt Udsatte, Næstved.
Hvordan skaber vi bedre debat om velfærdsarbejde? Oplæg for Børne og Ungdoms Pædagogernes Landsforbund, Lyngby.
Hvad er på spil i borgerens møde med velfærdsstaten? Keynote ved konference om ledelse og rehabilitering, Region Syddanmark, Middelfart.
Udvikling i relationen mellem borger og myndighedsperson i en velfærdsstat under forandring. Oplæg for myndighedspersoner i samarbejde med Vølund og Kloster, Svendborg.
Den professionelles komplekse samarbejde med borgeren. Oplæg for Københavns kommune, København.
Hvordan kan vi navigere i velfærdsmødets mange dilemmaer? Oplæg for psykiatrifaggruppen, Vejle.
Hvilke normer og rationaler udfordrer mødet med borgeren i dag – og især den såkaldte ressourcesvage borger? Keynote ved Demensforeningens årskursus, Nyborg Strand.
Hvordan får vi bedre debat om velfærd? Oplæg for lærerforeningen, Lyngby.
Hvad er på spil i borgerens møde med velfærdsstaten? Gæsteforelæsning for MBU studerende ved Aalborg Universitet, Aalborg.
2016
Health prevention viewed in a critical perspective. Keynote ved den årlige konference European Society for Prevention Research, Berlin.
Sundhed og marginalisering. Keynote ved Sund By-netværkets 25 års jubilæums konference, Middelfart.
Det magtfulde møde mellem borger og system. Oplæg ved landsforeningen Livsværks repræsentantskabsmøde, Gribskov.
Fra ekspert til facilitator til supervisor: Når nye eksterne krav udfordrer professionsidentiteten: Hvad vil det sige at være en profession i dag? Oplæg for Ergoterapeutforeningen, Korsør.
Hvad betyder patientinddragelse for lægers selvforståelse? Oplæg på Folkemødet, Aarhus Universitetshospital, Allinge.
2015
Hvad sker der med ekspertrollen i disse år? Årsmøde for tandplejens ledere ved Ansatte Tandlægers organisation, Vejle.
Det magtfulde møde mellem borger og professionel: Hvordan håndteres det bedst? Oplæg ved Sindets Dag, Odense.
Magtens former: Fokus på hverdagslivsteori og risikoteori. DPU, AU, København.
Hvad sker der med den velfærdsprofessionelles rolle i disse år? Oplæg for Dansk Socialrådgiverforening, Aarhus.
Hvad sker der med den velfærdsprofessionelles rolle i disse år? Oplæg for Dansk Socialrådgiverforening, Aalborg.
Hvad sker der med den velfærdsprofessionelles rolle i disse år? Oplæg for Dansk Socialrådgiverforening, Holstebro.
Bagsiden af nutidens store sundhedsfokus. Oplæg ved Ansatte Tandlægers Organisations efterårskursus, Middelfart.
Køn, omsorg, humor og diversitet: At håndtere det fremmedartede. Oplæg for Muskelsvindfonden, Korsør. 100 deltagere.
Professionernes nye roller og arbejdsvilkår i nutidens coachende velfærdsstat. Lederkursus ved Sommeruniversitetet Københavns Universitet, København.
Hvad sker der med den velfærdsprofessionelles rolle i disse år? Oplæg for Metropol, København.
2014
Professionernes nye roller og arbejdsvilkår i nutidens coachende velfærdsstat, Temadag og generalforsamling i beskæftigelsesgruppen i Odense kommune, Odense.
Hvad er det, der gør os til professionelle og patienten til patient? Ledelsesseminar Aarhus Universitetshospital, Fredericia.
At skabe en professionel – ansvar og autonomi i velfærdsstaten, Årsmøde for chefer og ledere på det sociale område (Vølund), Fredericia.
Magt i det sociale arbejde, Temadag for personalet på specialinstitutionen Solvang, København.
At skabe en professionel – ansvar og autonomi i velfærdsstaten, Årsmøde for myndighedschefer og ledere (Vølund), Fredericia.
Professionernes nye roller og arbejdsvilkår i nutidens coachende velfærdsstat, Sommeruniversitet Københavns Universitets ledelseskursus, København.
Hvilke forhold gør sig gældende på arbejdsmarkedet, når man er spastiker? Spastikerforeningens årsmøde, Hou.
Ansvar og autonomi i velfærdsstaten – konsekvenser for de professionelle og deres ledere, Masterclass i ledelse i Københavns kommune, København.
Professionelles udfordringer i arbejdet med udsatte borgere – i en tid med fokus på ansvar og autonomi hos borgeren, Brøndby kommunes familieafdeling, Brøndby.
Sundhedsprofessionelles rolle – ekspert eller coach? Et kritisk blik på nutidens sundhedsarbejde, Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, København.
Borgeres og professionelles nye ansvar og roller i mødet med hinanden, National konference for brugerinddragelse i sundhedsvæsenet, Nyborg Strand.
Brugerinddragelse: Borgeres og professionelles nye ansvar og roller i mødet med hinanden, oplæg for urologiske projektsygeplejersker (Medicinalfirmaet Astellas), Kastrup.
Hvad sker der med myndighedsrollen i disse år? Årskursus for myndighedspersoner (Vølund), Svendborg.
2013
Mødet med borgeren. KL’s årlige beskæftigelsestræf, Kolding.
At skabe en professionel: Rammer og roller for nutidens velfærdsarbejde. FOA’s fagseminar om arbejdsfastholdelse, Vejle.
Mødet mellem system og klient i et magtperspektiv. Oplæg for Den Sociale Virksomhed, København.
Fremtidens klienter og behandlere. Misbrugskonferencen KABS, Vejle.
Magtfulde diagnoser og diffuse lidelser. Sundhedsstyrelsen, København.
Professionernes nye roller og arbejdsvilkår i nutidens coachende velfærdsstat. Dansk Forening for Systemisk og Narrativ Terapi, Psykologforenings årsmøde, Svendborg.
Den magtfulde diagnose: Mild demens eller huskebesvær? Hvad fortæller diagnoser noget om: Samfundet eller individet? Årsmøde for demens, Odense.
Borgerens møde med velfærdsstaten. Landsforeningen for ansatte i sundhedsfremmende forebyggende hjemmebesøgs årskursus, Roskilde.
Sundhedens herredømme: Hvilke problemer knytter sig til nutidens store sundhedsfokus? Tandlægeforeningens årskursus, Bellacenteret, København.
Patient-professionel ansvar og motivation i nutidens behandlerarbejde. Bisbebjerg hospital, København.
Læge-patient-mødet: Et magtspil for to roller. Store Praksisdag for læger, Bellacenteret, København.
Nutidens store sundhedsfokus: Roller og relationer mellem borger og stat. Weekendseminar for læger, Korsør.
Kan de selv gøre for det? Kan vi? Etik, sundhed og forebyggelse. Bootcamp for praktiserende læger i Region Sjælland, Jystrup.
Forebyggelse og sundhed i nutidens Danmark: Hvilke roller får den professionelle i dag? Kursusdag for tandlæger i Aalborg, Aalborg.
Nutidens coachende professionelle: Hvilke rammer og idealer sætter velfærdsstaten for de professionelles arbejde i dag? Gymnasiers årsmøde, Sørup Herregård, Ringsted.
At skabe en professionel: Coach og partner i nutidens velfærdsarbejde. MidtLab Region Midtjylland, Horsens.
Bagsiden af nutidens store sundhedsfokus. Aarhus kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning.
Markedgørelsen af det sociale område, kvalitet i en verden med fokus på udviklingen af den professionelle rolle. Fælles kommunal temadag, Center for Handicap og Socialpsykiatri, Holbæk.
Mødet med borgeren. Jobcenter Vejen, Vejen.
Hvilke rammer og idealer sætter velfærdsstaten for de professionelles arbejde? Sygeplejerskeuddannelsen UCSJ, Roskilde.
Hvilke rammer sætter velfærdsstaten for de professionelles arbejde? Og hvordan påvirker disse rammer velfærdsarbejdet og socialrådgiveres, pædagogers og andre professioners selvforståelse? Diplomuddannelsen Metropol, København.
Professioner, magt og sundhed. Ernærings- og sundhedsbachelorsuddannelsen UC Syd, Haderslev.
2012
Kan de selv gøre for det – kan vi? Om etikken i vores syn på sundhed, sygdom, forebyggelse og sundhedsfremme. KL’s årlige sundhedskonference, Nyborg Strand.
Bagsiden af nutidens store sundhedsfokus. Årlig arbejdsmiljøkonference, Nyborg Strand.
Diagnosesamfundet. HK Kommunal Fag og Fremtid, Nyborg Strand.
Overvægtens grænseland: Hvornår er man syg i dag? FOA’s fagseminar om arbejdsfastholdelse, Vejle.
At skabe en klient/at skabe en professionel: Ansvar og autonomi i velfærdsstaten. Addiktiv Sygepleje, Vejle.
At skabe en klient/at skabe en professionel: Et magtspil for to roller. Åbning af UCC-Nord, Hillerød.
Nyliberalisme, risiko, sundhed og sundhedsdiskursens tabere. Aalborg kommune, Aalborg.
Ulighed i sundhed: Sociologisk belyst. Gladsaxe kommune, Gladsaxe.
Behandler/klient: Et magtspil for to roller. Temadag Socialcenter København, København.
Mødet med borgeren. Center for Misbrug i Holbæk kommune, Holbæk.
Forhandling af sygdom. Århus kommunes ledelsesuddannelse, Aarhus.
Vilkår for nutidens klient-/patient-/professionsarbejde: Ansvar og autonomi i velfærdsstaten. Årligt samarbejdsmøde mellem kommuner og læger, Silkeborg.
Sektorovergange: Hvad er problemet? KOL Parlamentet, Dagens Medicin, Gentofte.
At skabe en professionel. Temadag for ergoterapeuter, Århus.
Mødet mellem borger, behandler, sundhed og sygdom. Offentlige Tandlæger, Vejle.
At skabe en professionel: Ansvar og autonomi i velfærdsstaten. SFI-fyraftensmøde, København.
2011
Vis vilje, ansvar og motivation! Årlige konference for vejledning, Nyborg Strand.
Magtfulde diagnoser og diffuse lidelser. Rehabiliterings årsmøde, Nyborg Strand.
Sundhed er blevet en form for religion. Dansk Magisterforening, København.
Magtfulde diagnoser og diffuse lidelser. BUPL’s seminar om sygedagpenge, København.
Behandlingskultur, system og hvad sker der i mødet? Tværfaglig Mestringskonference Region Nordjylland, Aalborg.
Sund og ekskluderede. Efterskolernes årsmøde, Vejle.
Diffuse lidelser og mødet med velfærdsstaten. Konference for jobcentermedarbejdere (CONTRA), København.
Udviklingen i mødet mellem borger og velfærdsstat: Hvad kan vi forvente os i fremtiden?, Københavns kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning, København.
Mødet med borgeren i en nyliberalistisk tidsalder, der hylder vilje, kontrol og ansvar. Springbrættet, København.
De samfundsmæssige sammenhænge og udvikling i forhold til diffuse lidelser set i et helikopterperspektiv. Faggruppen af socialrådgivere ansat i fagbevægelsen.
Magtfulde diagnoser og diffuse lidelser. Konference om sygedagpengeindsatsen ved Akademos, København.
Forebyggelse i et sociologisk perspektiv. Lægedage i Bellacenteret, København.
At skabe en klient… i kontrollens tidsalder. Plantagegårdens Ungdomscenter, Vordingborg.
Den magtfulde organisation og dens ledere. Musik- og kulturskoleledere i Region Hovedstaden, Rødovre.
Mener du virkelig det, du siger? Videncenter for døvblindefødte.
Statens møde med borgeren: Hvor er socialpolitikken på vej hen? Rudersdal kommune, Rudersdal.
Diagnosesamfundet: Sund og syg: Nye grænser trækkes i disse år. Professionhøjskolen Metropol, København.
Moraliserende sundhed: Nye grænser for syg og rask. Pædagogisk fagråd, Københavns Universitet.
Magtfulde diagnoser og diffuse lidelser. Bioanalytikere, Professionhøjskolen Metropol, København.
2010
Magtfulde diagnoser. Arbejds- og miljømedicinsk årsmøde, Nyborg Strand.
Magtfulde diagnoser og diffuse lidelser. Sagsbehandlere i Københavns kommune og LO, København.
Den moraliserende sundhed. Dansk Sociologforening, København.
Gør sundhedsbølgen medarbejderen syg? Finansforbundet, København.
Sundhedens herredømme. DSA, København.
Gør sundhedsbølgen medarbejderen syg? Dansk Industri – HRM-tænketanken, København.
Gør sundhedsbølgen medarbejderen syg? Dansk Industri, København.
Gør sundhedsbølgen medarbejderen syg? Dansk Industri, Århus.
Når arbejdsdagen skal generobres. Konferencier ved afslutningskonference, Jobcenter Aarhus-syd, Aarhus.
Magtfulde diagnoser og diffuse lidelser. Beskæftigelses- og Erhvervsforvaltningen i Helsingør, Helsingør.
Magtens former og diffuse lidelser. Vidensnetværkkonference for jobcentermedarbejdere, Kolding.
Sundhed som del af ubestemthedens politik. Center for Job og Afklaring, Horsens kommune, Horsens.
Magtens former og diffuse lidelser. Jobcenter Gentofte, Gentofte.
Magtfulde diagnoser og diffuse lidelser. Center for Funktionelle Lidelser, Aarhus.
Magtens former og diffuse lidelser. Projektcenter Sønderjylland, Aabenraa.
Magt og klientgørelse i socialt arbejde. Pædagoguddannelsen UCC, København.
Magtens former og diffuse lidelser. Den Sociale Højskole, Metropol, Frederiksberg.
Tværfaglighed i en institutionel kontekst. Vejle.
Magtens former i det pædagogiske arbejde. Middelfart.